Enka Tarım, 19. Uluslararası AgroExpo Tarım ve Hayvancılık Fuarındaydı…

Enka Tarım ,2024 yılı içinde Ocak ayında düzenlenen 19. Uluslararası AgroExpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı‘na katılım sağladı. İzmir’de, Gaziemir’deki Fuarİzmir kompleksinde gerçekleşen etkinlik, Türkiye’de alanında tek ve tarım ve hayvancılık sektörünün bir araya geldiği önemli bir buluşma noktasıydı.

A holü 2020 numaralı standımız fuar boyunca yaklaşık 4000 kişi tarafından ziyaret edildi ve müşterilerimiz, bayilerimizin yanı sıra, dünyanın farklı yerlerinden yeni dostlukların kurulmasına da imkan tanındı. Bu Enka Tarım olarak sektörüdeki gücümüzü ve etkimizi bir kez daha hissetme şansı yakalamak açısından oldukça önemliydi. Müşterilerimizi ve standımızı ziyaret eden her kişiyi ağırlamak, ürünlerimizi tanıtmak ve deneyimlerimizi aktarmak bize büyük memnuniyet verdi.

Standımızda, özellikle süt sağım makineleri ve sistemleri başta olmak üzere çiftlik ekipmanları kategorisinde halihazırda sunduğumuz ve portföyümüze yeni kattığımız yenilikçi ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Süt sağım makineleri, çiftlik makineleri, süt sağım ekipmanları ve özellikle yem hazırlama makineleri grubundaki ürünlerimiz, standımızı ziyaret eden müşterilerimiz büyük ilgisini çekti. Bu fuarda elde ettiğimiz geri bildirimler ve sağladığımız yeni iş bağlantıları gelecekteki projelerimiz ve ürün geliştirme çalışmalarımız için bize ilham kaynağı oldu.

Siz değerli Enka Tarım müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza 19. Uluslararası AgroExpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda birlikte geçirdiğimiz heyecan verici günlerde bir araya gelmek, sizleri yeniden görmek, sizlerle tanışmak ve karşılıklı olarak deneyimlerimizi aktarmak gerçekten büyük bir keyif ve mutluluk kaynağıydı.

Fuarda bizimle birlikte olan ve heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunar, 2025 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanan 20. Uluslararası AgroExpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda tekrar bir araya gelmeyi dört gözle bekleriz.